Nu när Player 1 haft sin ettårsdag tänkte vi återuppliva ”Veckans fråga” som inte fick en ärlig chans förra året. Vi slutade efter ynka fem frågor så nu gör vi ett nytt försök. Veckans fråga kommer i överlag denna gång fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Upplägg:

För några veckor sen kunde man i USA vinna Platinum Xbox One X-enheter i en Taco Bell-tävling. Denna Xbox One X hade den unika förmågan att spela upp företagets klockljud varje gång man slår på konsolen.

Microsoft har alltså bytt ut konsolens boot up-ljud. Det är inte första gången det skett heller. På Xbox 360 gav dom sin Star Wars-designade konsol den legendariska R2D2-visslingen och Xbox Minecraft Edition som jag själv har här hemma spelar ett lugnande Minecraft-ljud varje gång den startar. Så veckans fråga lyder:

Om du kunde få din konsol att låta exakt hur du ville när den startade upp. Hur skulle den i så fall låta?

Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar! Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga.