Nu när Player 1 haft sin ettårsdag återupplivar vi ”Veckans fråga”. Veckans fråga kommer i överlag denna gång fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:
Om du kunde få din konsol att låta exakt hur du ville när den startade upp. Hur skulle den i så fall låta?

Som den kattlady jag är så hade jag uppskattat en liten kattungesång, kanske vinsttrudelutten från Final Fantasy 7 ?
– Nathalie Leth, Facebook

Jag hade gärna velat höra ett coin-ljud från Mario. Snabbt, effektivt och enkelt. Typ som Gameboy-ljudet.
@Blodmoder, Twitter

Hade velat ha Wilhem Scream.
– @Tuve, Twitter

Ljudet från när man är klar med en körning i Crazy Taxi, var väl lite speciellt? Eller tänker jag på när man plockar upp folk?
@Rhoca_Gil, Twitter

Jag tänker att jag skulle behöva samma ljud som spisen gör när man trycker igång en platta. På så vis kan jag få sambon att tro jag lagar mat när jag egentligen sitter och spelar. ?
– Andreas Lennartsson, P1-redaktionen

Upplägg:

Hitman-spelen har på senare år innehållit något som heter ”Elusive targets”, utvalda mål som spelare får chansen att jaga och ta livet av under en två veckorsperiod. För en månad sen fick vi veta att IO Interactive använt sig av skådespelaren Sean Bean för att spela den s.k. Undying som nu är aktuell måltavla.

https://youtu.be/XYVipoAeKQY

Valet av Bean är såklart lustigt med tanke på hur känd skådespelaren är för att dö i de filmer han medverkar i. Så månadens elusive target är både meta och fjärde väggen-brytande. Vi tänkte att vi och våra läsare säkert kunde komma på andra roliga måltavlor baserat på andra skådepelarens roller i film och spel. Så veckans fråga lyder:

Du väljer nästa Elusive taget i Hitman 2. Vilken skådespelares rollkaraktär skulle du göra till måltavla?

Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar! Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga.