När det är E3-tider är det också podcast-tider! Därför doppar Player 1 för första gången sen vi öppnade tårna i podcast-inspelning för att utförligt kunna tänka och tycka till om årets E3-mässa. Välkomna till den stora E3-podden! Alexander och veckans gästskribent Samuel satte sig ner en hel dag för att tala om händelserna och framförallt spelen vi såg under E3 2018.

Detta är andra delen av en fyra program lång podcast-serie där varje avsnitt är en lättsmält timme av spelprat där de två går igenom samtliga presskonferenser och spelen däri. I detta avsnitt delar de med sig av sina intryck från presskonferenserna från Square Enix och Devolver Digital för att avsluta med Sonys Playstation-presentation.

MISSAT AVSNITT 1? LYSSNA HÄR: Den stora E3-podden 2018 – avsnitt 1

Square Enix ges en axelryckning, Devolver Digitals absurda konferens bjöd på några spännande titlar och utöver att tala om The Last of Us: Part 2, Ghost of Tsushima, Death Stranding samt Spider-Man belyser vi även titlar som Control, Dreams och Concrete Genie.

Musiken vi använder till vårt intro är från artisten TheFatRat.

Eftersom Player 1 för stunden inte har ett existerande podcast-konto på iTunes går det inte att finna showen där. Till vidare får ni lyssna här eller använda denna länk för att ladda hem en MP3-version av programmet. Det gör ni genom att föra in denna länk på föregående hemsida.