Välkomna till den stora E3-podden! Alexander och veckans gästskribent Samuel satte sig ner en hel dag för att tala om händelserna och framförallt spelen vi såg under E3 2018. Detta är tredje delen av en fyra program lång podcast-serie där varje avsnitt är en lättsmält timme av spelprat där de två går igenom samtliga presskonferenser och spelen däri. I detta avsnitt diskuteras Electronic Arts, Ubisoft och Bethesdas matiga visning.

MISSADE DU AVSNITT 2? LYSSNA HÄR: Den stora E3-podden 2018 – avsnitt 2

Electronic Arts bjöd som vanligt på spännande Originals-innehåll och berättade mer om Anthem medan Ubisoft mest serverade skåpmat från förra året med undantaget av Assassin’s Creed Odyssey. Programmet avslutas med en konversation kring Bethesdas många nyheter där Fallout 76 tillägnas lite extra taltid.

Musiken vi använder till vårt intro är från artisten TheFatRat.

Eftersom Player 1 för stunden inte har ett existerande podcast-konto på iTunes går det inte att finna showen där. Till vidare får ni lyssna här eller använda denna länk för att ladda hem en MP3-version av programmet. Det gör ni genom att föra in denna länk på föregående hemsida.