E3 är över för i år och jag känner mig oerhört mätt på speltrailers, hypesnack och spekulationer. Många snackisar i år, där Xbox gick vinnande ur kampen för min del. Tänkte passa på att ta ett steg bakåt nu och bara fokusera på vad jag gillade, högst personligt och enbart utifrån min tycke och smak. Här är mina fem favoritspel från årets E3 (utan inbördes ordning):

Dying Light 2

Dying Light var en sån där chansning som jag hoppade på efter att ha hört typ en person prata lyriskt om det, och av en händelse kom jag att älska spelet. Speciellt sättet som den öppna världen var organiserad på, hur kartorna var utformade och sättet du navigerade dem. Techland är en underskattad studio och jag tror på stordåd från uppföljaren.

Metro Exodus

Samma sak här, 4A är en oerhört duktig studio som var nydanande med de båda Metro-spelen på sitt sätt. Med Metro Exodus verkar de både stiga ut ur sin egen comfort zone lite mer, och samtidigt visa att Östeuropa kan leverera ett riktigt bra AAA-spel.

Cyberpunk 2077

Visste inte alls vad jag skulle förvänta mig från CD Projekt Red men visste redan på förhand att det skulle bli intressant. Och nyheten om att det är förstaperson i en färgglad och samtidigt dystopisk framtid med massor av rollspelselement gör mig oerhört fascinerad.

Beyond Good & Evil 2

Jag brukar inte bli så såld på CGI-trailers vanligtivis, men tonen i Beyond Good & Evil 2 sålde mig direkt. Den är annorlunda, har humor och massor av personlighet med en del svärta. Det är tillräckligt för att stå ut och få mig nyfiken att se mer.

Rage 2

För att det bara ser så otroligt roligt ut?

Bubblare: The Division 2, Assassin’s Creed Odyssey, Starlink: Battle for Atlas, Fallout 76.