Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Jag måste också nämna första delen i Resident Evil 0, den delen var så bra att resten av spelet hade svårt att leva upp till den. I bakgrunden hör man tågets ambienta dunkande ljud, vagnarna är trånga och alla rum känns realistiska.
Vill även nämna Super Bell Subway från Mario Kart 8. Roligt med racing i en tunnelbana.
/Sebastian Boqvist Bäckman, Facebook

Det första jag kommer att tänka på är den första delen i Resident Evil Zero! Men spöktåget i Final fantasy 6 känns också oförglömligt.
/Juna Henriksson, Facebook

Tågbanan i Uncharted, en klar favorit!
/Josefin Wennergren, Player 1

Upplägg för veckans fråga:

När jag var yngre älskade jag när nyvunnen loot kunde synas på min avatar, vare sig det var ett nytt vapen eller en rustning. Det var något jag började söka efter i spel men väldigt få gjorde det fysiska skiftet på karaktären. För mig handlade loot oftast om att få ny gear som såg cool ut men det finns många därute som ser ett stort nöje i att siffror stiger.

Denna veckan släpper Bioware sitt nya spel Anthem vilket är nästa stora loot-drivna spel på marknaden och därför vore det kul att höra vilka loot-spel ni läsare tycker om. Det kan vara av alla möjliga skäl. Kosmetiska eller funktionella anledningar, men det kanske även beror på hur väl spelet i sig själv hanterar utdelningen av loot eller liknande. Så oavsett vilket skäl du har att älska ett spel med loot-fokus så vill vi höra vilket det är och gärna varför.
Därmed lyder veckans fråga:

Vilket spel samlar du helst loot i? Vad lockar dig med just detta spel ur detta perspektiv?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!