Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Vilken eller vilka speltautueringar hade du skaffat och varför?

Den här veckan fick vi en en samling bilder från följare som i överlag redan hade tatueringar av det slaget vi efterfrågade. Det blev snarare redaktionens uppgift att senare i veckan presentera sina önskemål om tatueringar. Tack för allas medverkan och bidrag och bilder. Här kommer era svar!

 

Skulle aldrig göra det, fast skulle det bli något får det bli denna!

Johnny mixar sin kärlek för spel och Iron Maiden.

/Johnny Larsson, Facebook

 

Har en massa mer men detta är några, har bara spelmotiv 🙂

/JoelPSSverige.se, Twitter

 

Jag har faktiskt redan en speltatuering, Meteor från Final Fantasy 7. För mig symboliserar det spelet för evigt när jag växte upp som TV-spelare, och när spel gick över från att bara vara något ”kul” till att vara en del av mitt liv. Jag valde Meteor eftersom den är otroligt ikonisk, men också för att den passar bra i den stil som jag har på mina övriga tatueringar.
/JOakim Nilsson, Player 1

Jag hade önskat att DMA Design-spelet Body Harvest fått en uppföljare. Seså, get on it Rockstar!

Upplägg för veckans fråga:

Spelbranschen älskar att hitta ett varumärke som de sen kan mjölka, och när det är slut på mjölk så försöker de utvinna mjölkpartiklar av det som är kvar. Att skapa den gåsen som lägger guldägg är alltid målet, och det blir alltmer vanligt att spel som utgivare investerat mycket kapital i ser minst en uppföljare.

Men det uppstår faktiskt stunder då en utgivare eller en utvecklare väljer att istället ge upp och att förpassa gåsen till glömska. Problemet är att just DU älskade spelet de hade gjort. Det tilltalade dig och dina spelsmaklösar perekt, och nu får du inget mer av det goda. Du har bara kvar dina lyckliga minnen och sorg i hjärtat. Det är dessa spel vi vill att du berättar om i veckans fråga. Berätta om pärlorna som du hade älskat se en uppföljare eller andra del på, men där dina drömmar aldrig blev beviljade. Därmed lyder veckans fråga:

Vilket är ditt favoritspel som aldrig fick en uppföljare?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!