Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Före vi går över till veckans fråga skall vi först lyssna på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Berättar om dina E3-speldrömmar.

Jag säger Harry Potter. Det hade varit så fruktansvärt tungt om en duktig indie-dev kunde komma ut med en remake (eller uppföljare) på mina gamla favoritspel. De förlorade lite sin kvalitet efter tredje spelet, nämligen.
/Johan Andreas Peppar Malmlöf, Facebook

Dragon quest, Dragon quest och kanske lite mer Dragon Quest. Jag vill gärna veta mer av Switch-versionen av XI och om det kommer fler sidospel, och om Erdrick verkligen kommer vara med i Smash.
Sen vill jag alltid ha Mother 3, men.. Meh.
/Sebastian Boqvist Bäckman, Facebook

Av det vi vet om är jag definitivt mest sugen på Marvel’s Avengers. Snälla ge mig ett Destiny/The Division-ish som jag kan bli ordentligt investerad i. Om vi ska drömma lite tar jag gärna det där beryktade Harry Potter-spelet från WB Games med lansering helst igår!
/Andreas Lennartsson, redaktionen

 

E3-demo

Upplägg för veckans fråga:

Då var E3 över! Vi har sett massor med helt nya spel under veckan som passerat. Vissa andra titlar har vi istället sett mer av och fått mer information om. Somliga spel är precis runt hösthörnet medan några flirtar med våren 2020, och till och med bortom den horisonten. Men tänk om vi kunde spela de där spelen nu. Hur häftigt vore inte det? De som varit på E3 har ju lagt labbarna på många spel och vi avundas dem djupt. Men tänk om du som genom en magisk fingerknäppning kunde få hem någon av E3:s många demos på direkten. Vilket spel hade du då velat haft en smakprov på? Vilket spel kan du inte vänta att få ett litet smakprov av redan nu? Därmed lyder veckans fråga:

Vilken E3-demo hade du velat ta med dig hem för att spela?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!