Här på Player 1 fortsätter vi att outtröttligt prångla ut uppdateringar hela långa året. I skrivande stund har sidan sett 598 uppdateringar under 2020. Det är som vanligt en skön mixtur av reflektioner om aktuella händelser, retro i essäform, recensioner och analys av speldesign. I 2020 såg även två nya spelkonsoler, Xbox Series X och Playstation 5, dagens ljus vilket påverkade samtalet i stor mån under året som gått. Vi satte punkt för ett årtionde och påbörjade ett nytt. Allt detta påverkade vårt innehåll i någon mån.

Men hur hittar man då i djungeln av texter som vi producerat under detta märkliga år? Därur växte idén att samla redaktionens favoritalster som de tycker är värda din lästid och julen är definitivt rätt tillfälle att luta sig tillbaka och läsa lite om en av sina favoritsysselsättningar. Det är perfekt för dig som hittade oss senare under åren men minst lika fördelaktigt för dig som följt oss en längre tid men inte funnit tiden att läsa allt vi skrivit. Här har ni redaktionens personliga favorittexter.

Varje bild är klickbar och leder dig till texten ifråga.

Lämna hemskt gärna en kommentar i juldagarna. Det är den finast av julklappar för oss. På så vis kan vi diskutera intressanta ämnen hela julen lång.

Här har ni helt julbord av rekommenderad läsning där vi tipsar om favoritalster från våra kollegor eller saker vi själva är extra nöjda och stolta över. Mycket nöje och god jul!

 

SAMLING

SAMLING